До Дня визволення України від нацистських загарбників відбулось покладання квітів до Меморіалу Слави

28.10.2022

28 жовтня, з нагоди Дня визволення України від нацистських загарбників, відбулось покладання квітів до Меморіалу Слави загиблим землякам в роки Другої Світової війни.

У заході взяли участь заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, начальник Богодухівської РВА Анатолій РИСЦОВ, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ та представники колективів. Вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій нацистських окупантів.

Сьогодні українцям знову довелося стати на захист України, її свободи  та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави. Сучасні захисники виявились гідними слави дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу.

Низько вклоняємось і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. У нашій пам’яті навіки залишається їх приклад патріотизму, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.