14 жовтня – День захисника України

14 жовтня – День захисника України
14.10.2016

Шановні ветерани Другої світової війни, воїни і ветерани Збройних Сил, учасники антитерористичної операції, майбутні солдати!
     Прийміть щирі поздоровлення з Днем захисника України. Це свято відзначається вперше в нашій незалежній Україні.
     Хочеться сподіватися, що надалі воно примножиться багатими і славними традиціями визволителів рідної землі на всіх етапах її історії, уособить мужність і героїзм оборонців.
     Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Подвиг захисників України — це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити. Це — постійна школа виховання молоді, взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.
     Шановні ветерани війни і праці! Висловлюю вам глибоку вдячність за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім'я миру і нашого майбутнього.
     Від усього серця бажаю всім ветеранам, всім теперішнім і майбутнім захисникам України та їх сім'ям миру, здоров'я, добра та злагоди!

     З повагою.
     Голова Богодухівської районної ради                                                С.Ф.Панов

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.