Новини та оголошення

Чергова ХVІІІ сесія Богодухівської районної ради – рішення і Програми для вирішення питань районного значення та підтримки ЗСУ!

17.04.2024

У ході пленарного засідання під головуванням голови районної ради Юрія Яцини розглянуто 16 питань порядку денного, які були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісій.

Богодухівська районна рада вітає з Днем народження депутата районної ради Костенка Олексія Івановича!

17.04.2024

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження!

Бажаємо Вам, аби доля завжди всміхалась, міцне здоров’я, натхнення і невичерпна енергія були надійними помічниками у вирішенні робочих питань, а домашній затишок і благополуччя створювали атмосферу душевного спокою і рівноваги. Нехай кожен день приносить вдоволення, успіхи і перемогу. Щастя та всіляких гараздів!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА

Вітання з Днем народження голові Богодухівської міської ради Бєлому Володимиру Миколайовичу!

14.04.2024

Шановний Володимире Миколайовичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Від усієї душі бажаю Вам і Вашій родині міцного здоров’я, довголіття, життєвої наснаги, душевної гармонії, домашнього затишку, життєвих гараздів, благополуччя, добробуту в домі та найголовнішого - найскорішої ПЕРЕМОГИ над ворогом та МИРУ!

Богодухівська районна рада вітає з Днем народження депутата районної ради Плахотника Анатолія Дмитровича.

14.04.2024

Шановний Анатолію Дмитровичу!

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження!

Бажаємо миру, родинного затишку, благополуччя і добра. Щоб  у кожному починанні, на усіх життєвих шляхах супутником була  удача. Нехай не згасає безмежна енергія, а Ваші знання, досвід та оптимізм завжди приносять користь людям. Щедра доля дарує міцне здоров’я на довгі роки, душевної гармонії, злагоди і добробуту у вашій родині!

У ЗОЛОЧІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДНОВЛЕНО МОБІЛЬНИЙ ЗВ’ЯЗОК ОПЕРАТОРА LIFECELL

08.04.2024

За сприяння голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини та депутата Богодухівської районної ради Ольги Ломакіної, які оперативно відреагували на численні звернення жителів прикордоння Золочівської громади, на території села Олександрівка було відновлено стабільний мобільний зв’язок оператора Lifecell.

Богодухівська районна рада вітає з Днем народження депутата районної ради Бібленка Сергія Борисовича

08.04.2024

Шановний Сергію Борисовичу!

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження!

Бажаємо міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння, а доля збагачує життєвою мудрістю, енергією та натхненням.

Всього самого найкращого!

ЧЕРГОВА ПАРТІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ЗОЛОЧІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

28.03.2024

Богодухівська районна рада продовжує активну співпрацю з благодійними організаціями задля допомоги постраждалим від рашистської агресії та відновлення України. Робота ведеться з перших днів війни і не зупиняється ні на хвилину.

ЗМІНИ У ВИПЛАТІ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ВПО

28.03.2024

З 01 березня 2024 року виплата грошової допомоги для ВПО була продовжена ще на 6 місяців для окремих категорій ВПО, які отримували її вже протягом одного-двох років (щонайменше 8 місяців). Першочергово виплати автоматично були продовжені для:

РЕАЛІЗАЦІЯ СПІЛЬНОГО БЛАГОДІЙНОГО ПРОЄКТУ

26.03.2024

В суботу, 23 березня, успішно реалізований черговий етап спільного проєкту  Богодухівської районної ради та німецького благодійного фонду ChildFund Deutschland на території Золочівської селищної територіальної громади.

Представник центрального офісу ChildFund Deutschland Оксана Мамедова провела прийом родин із дітьми, багатодітних родин та одиноких матерів із прикордонних сіл Олександрівка, Лютівка, Івашки та селища Золочів.

Сторінки